Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 7 months later...

Witam. Widzę że temat stary ale też mam ten sam problem. Lecz znalazłem przyczynę. Przy tłoku jest taki bolczyk plastikowy i się ułamał i nie dopycha kuki na swoje miejsce i przy każdym przeładowaniu replika się zacina. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić ?? upić cały tłok czy jakoś to da radę naprawić? Dodatkowo pytanie nr2. Jak to holerstwo rozebrać by ten tłok wyciągnąć :icon_biggrin:

Edited by cromfeyer

Śrubka w szczerbince i śrubka w miejscu iglicy.

Nie wiem czy taki element uda Ci się przytwierdzić żeby nie odpadało co chwilę, a z cylindrem może być problem, bo nie jest to popularna replika. Pisz to taiwanguna, szukaj na zagranicznych stronach, ewentualnie wrzuć zdjęcia cylindra, może jest to poprostu przycięty cyliner z 1911 i da się zrobić.

no znalazłem 4 wątki nic narazie się z nich nie dowiedziałem, jutro kleje foto cylindra. próbowałem grubą igłe wtopić ale nic się nie dało zrobić. Na necie tych cylindrów nie ma :( a jeśli chodzi o 1911 to boję się że może nie wejść, wkońcu detonics to pomniejszony 1911 :( ale bedziemy próbować mam sentyment do tego potworka i szkoda mi go dać na straty

Edited by cromfeyer