Wojteks489 Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Mam pewien problem z pistoletem detonics .45 (R45 [ARMY]). Kiedy w magazynku jest kulka zamek blokuje się około 0,5 cm przed wejściem na swoje miejsce. Czy ktoś miał kiedyś ten problem lub umie mi pomóc? Quote Link to post Share on other sites
cromfeyer Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 (edited) Witam. Widzę że temat stary ale też mam ten sam problem. Lecz znalazłem przyczynę. Przy tłoku jest taki bolczyk plastikowy i się ułamał i nie dopycha kuki na swoje miejsce i przy każdym przeładowaniu replika się zacina. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić ?? upić cały tłok czy jakoś to da radę naprawić? Dodatkowo pytanie nr2. Jak to holerstwo rozebrać by ten tłok wyciągnąć :icon_biggrin: Edited September 24, 2014 by cromfeyer Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 Śrubka w szczerbince i śrubka w miejscu iglicy. Nie wiem czy taki element uda Ci się przytwierdzić żeby nie odpadało co chwilę, a z cylindrem może być problem, bo nie jest to popularna replika. Pisz to taiwanguna, szukaj na zagranicznych stronach, ewentualnie wrzuć zdjęcia cylindra, może jest to poprostu przycięty cyliner z 1911 i da się zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 W dużej części detonics łapie standardowe części od 1911. Magazynków może używać tych samych i innych drobnych części także. Czy te podejdą najlepiej sprawdzić wątek o detonicsie na forum. Quote Link to post Share on other sites
cromfeyer Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 (edited) no znalazłem 4 wątki nic narazie się z nich nie dowiedziałem, jutro kleje foto cylindra. próbowałem grubą igłe wtopić ale nic się nie dało zrobić. Na necie tych cylindrów nie ma :( a jeśli chodzi o 1911 to boję się że może nie wejść, wkońcu detonics to pomniejszony 1911 :( ale bedziemy próbować mam sentyment do tego potworka i szkoda mi go dać na straty Edited September 27, 2014 by cromfeyer Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts