adikss Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Zamierzam wymienić korpus w moim HK416 od JG (III lub II generacja). Obecnie posiadam plastikowy korpus z oznaczeniami, w którym pękają uszy od pinów. Znalazłem taki korpus i mam pytanie, czy będzie on dobry i czy jest wytrzymały? Sądząć po firmie nie jest to towar najwyższych lotów. Ewentualnie czy podpasuje jakiś korpus od M4? Quote Link to post Share on other sites
adikss Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 @Lesio Niestety tylko w tym sklepie znalazłem dostępne to body. @LastSniper Widzę, że trafiłem na speca tego działu. W tam razie proszę o polecenie alternatywnego body, które będzie pasowało do mojej repliki. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) ^ Szukaj używek dobrych firm u nas w komisie, można dostać porządne za 200zł a nie jakieś boyi'e czy pj. Edited February 4, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Ru-D Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Do JG nie bedzie pasowalo body BOYI poniewaz szyna na upperze bedzie nizej niz front w JG. Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 O sklepie: http://forum.wmasg.pl/topic/64458-airsoftxtremepl/page__st__40 Quote Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Chłopy mam pytanie żeby juz tematu nowego nie zakładac. Wie ktos czy body dolne od hk416 VFC tej pierwszej gen bedzie pasowac do uppera HK416 od GFC-czyli de facto JG? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Scharf Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Powinno teoretycznie pasować, ale to jest loteria często może być luz, może być idealne spasowanie albo w ogóle nie pasować Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts