gaSTon Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Witam ,nie wiem czy pisze to w dobrym dziale,jak nie to proszę przeniesienie do właściwego działu. Ale co do tematu,chciałbym się zapytać czy istnieje takie coś jak przedłużka do baterii ,albo po prostu kabel z wtykiem ,mała Tamiya ,jeśli tak to proszę podać link do takiego produktu,bo znaleźć nie mogę. Albo jakiś domowy sposób . Z góry dziękuje i pozdrawiam . Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 (edited) Masz przejściówki z Tamyi na Daean'sy i na odwrót jeśli o to ci chodziło http://gunfire.pl/product-pol-1152196540-Przejsciowka-T-Connect-Tamiya-mala.html?rec=101801101 (ta przeze mnie podana pozwala podłączyć baterię z Tamyią do repliki z Deansem) Jeśli chodzi ci o kabel z obu stron zakończony Tamiyami obawiam się, że sam będziesz musiał taki wykonać. Edited February 4, 2014 by BieszczadzkiSnajper96 Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Kupujesz wtyk tamiya/mała tamiya (czy jakikolwiek potrzebujesz) i kable. Do jednego końca kabli montujesz wtyk męski, a do drugiego żeński i voila. Quote Link to post Share on other sites
gaSTon Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 No to kupuje to i potrzebne mi są do tego specjalistyczne kable czy mogą być zwykłe? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Silikonowe najlepiej. Poza tym duża przebitka na tych konektorach :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts