Domin007 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Lepsza klęska urodzaju niż klęska głodu :icon_wink: Link do tematu: http://forum.wmasg.pl/topic/144816-tobruk-1941-7-vi-2014-palczew-k-lodzi-ash/ Serdecznie zapraszamy Kolegów w okolice Łodzi na pierwszą grę ASH w klimatach pustynnych. Mamy nadzieję, że pogoda dopisze i słońce nie zawiedzie. Teren to znzny większości bywalców Pałczew, gdzie odbywały się "Ardeny". Co prawda nie bedzie dwóch ton pirotechniki, ani samolotu lub czołgu, ale postaramy się chociaż o dwudziestopięciofuntówkę :icon_wink: I ciekawe zadania. Zapisy, informacje, spam i flejm na łódzkim podforum. :icon_wink: Edited February 6, 2014 by Domin007 Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Ja bym chciał za sprzedawcę daktyli na targu :) Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Skoro nie będzie samolotu i czołgu, to może znajdzie się choć jeden wielbłąd? :icon_biggrin: Edited February 6, 2014 by MICHAL Quote Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Ja mogę robić za garb(istotna część wielbłąda) Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Michale - mam nadzieję, że to nie jest warunek konieczny do spełnienia, abyś zaszczycił nas swoją obecnością :P Quote Link to post Share on other sites
JolietJake Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Wielbłądy są zarezerwowane na inną okazję, co nie Dominik? :) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Ależ oczywiście, wielbłądy będą na innej imprezie. Dlatego na tej tylko QF 25 Pdr. Quote Link to post Share on other sites
MICHAL Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Wstępnie termin jest dla mnie mocno niekorzystny, ale może się uda. Zastanawiam się nad stylizacją na żołnierza Abissini (ten pierwszy z lewej) - perukę afro już mam :icon_biggrin: http://i104.photobuc...niformes_01.jpg Widzę, że mocno ruszyliście z ASH w łódzkim - Tobruk, Płock. Gdzie ja się wcisnę z moimi historykami z "filmem w tle"? :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Na Piekarach :P :D .... i od razu mnie zapisz :) Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 W celu przypomnienia....podbijam temat :) :D :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts