SimianVirus7 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 (edited) Witam. Zastanawiam się nad kupnem tej repliki http://gunfire.pl/pr...wego-CM206.html i pytanie kupić czy może jednak nie kupić. Moje wymagania nie są duże aczkolwiek chodzi mi o replike, a nie zabawkę [jak M4 za 150zł gdzie dalej nią rzuciłem nic kulka poleciała]. Mam 2 opcje: a)Dozbierać 150zł i kupić używke full-metal na allegro [lecz na ten okres nie wiem gdzie zarobić] b)Kupić tą replike, a później dokupić metalowy korpus od BOYA Pytanie drugie: czy można by było ją troche ulepszyć, więcej FPS'ów wyciągnąć. Edited February 6, 2014 by SimianVirus7 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Czy ta replika nie ma przypadkiem plastikowego GB? Quote Link to post Share on other sites
SimianVirus7 Posted February 6, 2014 Author Report Share Posted February 6, 2014 (edited) No właśnie też się zastanawiałem, napisze do nich i zobaczymy.[nie moge znaleźć tej opcji] Myśle także nad snajperką, no ale jest też wielki minus, gra nie będzie dynamiczna ["]http://gunfire.pl/pr...-I-czarny.html] Edited February 6, 2014 by SimianVirus7 Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Kup sobie lepiej mp5k galaxy za tą kasę, a nie jakieś "snajperki" czy tanie emki. Quote Link to post Share on other sites
szymek908d Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 tak jak wyżej lub jakiegoś kałacha, na m4 i podobne trzeba sporo kasy wydać o "snajperkach" to się już nie będę wypowiadał, dużo na ten temat jest na forum. Quote Link to post Share on other sites
SimianVirus7 Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Decyzja postanowiona, nie kupuje. Co do kałachów, nie podobają mi się, ale MP5 już ujdzie [nawet się zastanawiałem] i raczej ją kupię, tylko jeszcze dozbieram około 50zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts