AFATTE Airsoft Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Oficjalny temat o opiniach na temat sklepu AFATTE Airsoft. Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z obsługi ;) Quote Link to post Share on other sites
Stachurka Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Sklep jak najbardziej godny polecenia , po przyjściu do "sklepu stacjonarnego" zostałem miło i szybko obsłużony . Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
ashes Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Polecam. Szybka obsługa. Szybka, konkretna i miła korespondencja! Quote Link to post Share on other sites
Hunter93 Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Szybko, sprawnie i konkretnie :) Quote Link to post Share on other sites
Koszmar Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Sklep polecam.Szybka i sprawna realizacja zamówienia. :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
thelockett Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Bardzo dobry kontakt mailowy, szybko sprawnie i na temat :) Polecam bardzo! Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Świetny kontakt, szybko i sprawnie. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Soyus22 Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 (edited) Profesjonalne podejście i solidność . Polecam !!! Edited April 27, 2014 by Soyus22 Quote Link to post Share on other sites
Thomas9999 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Szybko tanio i dobrze afatte Quote Link to post Share on other sites
Thompson2908 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia! Sklep godny polecenia! Quote Link to post Share on other sites
oliwierblasz Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Super szybka obsluga polecam Quote Link to post Share on other sites
Tadzwirz Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Cóż, mogę tylko polecić ! Miła szybka i sprawna obsługa bez owijania w bawełnę same konkrety. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam zwłaszcza że ceny są dość konkurencyjne. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 W sierpniu miałem przyjemność zakupić replikę ASG/KWA Defender RIS Desert. Replika dotarła do mnie na trzeci dzień po zamówieniu; oprócz przezroczystego streczu pudełko była owinięte w kwiecisty papier, chroniący karton przed wzrokiem wścibskich pań na poczcie :) Duży plus. Moja dodatkowa prośba - wymiana wtyczek na deansy - została spełniona bez dopłat, zostałem również zapewniony, że gdybym zrobił to samodzielnie to nie stracę gwarancji. Oprócz standardowego wyposażenia w pudełku znajdowały się również kulki 5,95 - upominek od Sprzedawcy. Kontakt z p. Krzysztofem jest wzorowy, można się uczyć podejścia do klienta. Ogólnie - jest super, gorąco polecam!! Quote Link to post Share on other sites
mikoma Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Również polecam sklep. Bez problemu zamówiłem towar który nawet nie był w asortymencie sklepu dodatkowo w atrakcyjnych cenach. Kontakt bardzo dobry, realizacja również. Duży plus. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts