fajerwerki04 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Witam otóż posiadam od niedawna Beretta M9 i pewnego razu wyszłem na dwór sobie postrzelać ładuję kulki patrze a tu nic nie strzela sprawdzam drugi i trzeci raz i nic poświetliłem latarką i zauważyłem że kulki utknęły w lufie. Proszę o pomoc !!! Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Od czego by tu zacząć? Kupić bułki? Nie. Może trzeba zmienić worek w odkurzaczu? Nie, to też nie to. Wiem! Skoro kulki utchnęły w lufie to trzeba je z niej wypchnąć! Ledwo się domyśleć można... Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Weź wiertarkę z wiertłem fi 10mm i prewierć całą lufę , na bank pomoże ... Quote Link to post Share on other sites
fajerwerki04 Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 No rozkręciłem bułkami pistolet. Teraz próbuje trozebrać lufę :x Rozkręciłem chyba cały pistolet i nadal nie mogę wyjąć kulek :v Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) Ziomek, skręć to do kupy, hopa daj na zero i po prostu wypchnij je wyciorem czy jakąś kredką. Edited February 11, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
fajerwerki04 Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 A jak mam to zrobić, bo ja sięna tym nie znam zbytnio :v Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Odpenij magazynek od repliki, do lufy wepchnij jakiś wycior i kulki wypadną. Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 jak patrzysz od strony której powinny wylatywać kulki to masz taką dziurę, to jest lufa, weź wukałaczkę długą i wsadź do tej dziury i wypchnij kulki ze środka . Quote Link to post Share on other sites
fajerwerki04 Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Dobra, naprawione :DD Rozkręciłem i spowrotem skręciłem i samo wyleciało. Co zrobić, żeby więcej się to nie powtórzyło? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Czyścić lufę i używać dobrej jakości kulek. Jak kulka nie wyleci z lufy to wyciągnąć maga i sprawdzić co się stało. W ciągu 7-8 lat w airsofcie kulka zacięła mi się tylko raz... A wychodzę w miarę często. Quote Link to post Share on other sites
fajerwerki04 Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 Ok dobra temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts