Wawrzysz Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 WItam, Sprawdzilem czy gumka rowno siedzi, zlozylem całość, kulki ciągle sa podkręcane do góry i lekko w prawo, zmieniłem gumkę i nadal problem występuje. Co może być przyczyną? Replika jest kupiona z drugiej ręki, poprzedni wlaściciel chyba jej nie oszczędzał - wydaje mi się że nie jest aż tak szczelna jak np JG kolegi - subiektywne odczucia słuchowe. Proszę szanownych forumowiczow o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Krzywo ułożony dystanser lub nierówne wgłębienie na dystanser w dźwigience. Quote Link to post Share on other sites
mafo Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Wyczyśc lufe i\lub wymień dystanser Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Sprawdź czy lufa Ci się nie przekręciła w prawo, przekręć ją w lewo jeśli brzuszek gumki HU widoczny przez komorę nie jest dokładnie na środku. Quote Link to post Share on other sites
Agresywny_Spawacz Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Albo lufa wewnętrzna jest krzywa Quote Link to post Share on other sites
Wawrzysz Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 wielkie dzięki za odpowiedź - popróbuje i dam znac czy zadzialalo - dobija mnie ze moj ares strzela gorzej niz nowe JG g36 kumpla Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Wawrzysz, pogadaj z Rengim. Miał Aresa i świetnie się w nim rozeznaje. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Zobacz czy lufa nie jest zarysowana Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Verb dał według mnie rozwiązanie , często się to zdarza we wszystkich gietach :-). Quote Link to post Share on other sites
Wawrzysz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 (edited) Przeczyscilem lufe i owinalem gumke teflonem - problem ustapil - niestety nie jestem w stanie okreslic co bylo przyczyna - czy skrecona lufa (malo prawdopodobne) czy brudna lufa (bardziej prawdopodobne) dziękuję Wam za porady Edited February 16, 2014 by Wawrzysz Quote Link to post Share on other sites
Wawrzysz Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Powała - dzięki za namiar Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts