sgt.Chaos Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Mam tutaj dość spory problem z moim karabinkiem, choć jest to dość klasyczna usterka. Po wystrzeleniu, kulka nie leci prosto na cel ale znosi ją po skosie (w lewo i w dół) Wiem, to może być banalne do skorygowania, ale nie mam żadnego doświadczenia w tuningu broni! Prosiłbym o w miarę dokładny opis rozwiązania problemu! Quote Link to post Share on other sites
kluchu Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Moja znosiła centralnie w dół :) te bronie to do siebie mają. tam gdzie się kończy lufa wewnętrzna, siedzi ona w takim plastiku. Ja plastiku się pozbyłem i nawaliłem tam taśmy izolacyjnej. miałem kłopot, bo przez kilka godzin korygowałem to, żeby strzelało prosto. pozdro, jak jeszcze masz jakieś pytania to pytaj :) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 10, 2005 Author Report Share Posted July 10, 2005 No, spróbuję pokombinować trochę z tą lufą! Obawiałem się, że to może być jakaś usterka konstrukcyjna, niemożliwa do skorygowania ale widzę, że wszystko da sie zrobić! Quote Link to post Share on other sites
HORNET90 Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 a hop-up to ma? Nie wiem czemu piszesz tam SPRĘŻ-w nazwie bo jak to srężynowy to nie w tym dziale piszesz a jeśli to AEG , to jest to samo co XM117 więc tam odsyłam Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 Nie ten dział? Z tego co widziałem, to w tym dziale są dyskusje ogólnie na temat upgrade'u i tuningu wszystkich broni z "taniej" serii, ale mniejsza z tym! Jeśli chodzi o Hop-Up to chyba go nie ma, a nawet jeśli jest to jakiś lipny. W ogólnym dziale o sprężynach masz sporo informacji o tym modelu, więc jeśli cię interesuje-zajrzyj! Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 a hop-up to ma? Nie wiem czemu piszesz tam SPRĘŻ-w nazwie bo jak to srężynowy to nie w tym dziale piszesz a jeśli to AEG , to jest to samo co XM117 więc tam odsyłam Forum do dyskusji na temat sposobów upgradowania replik każdej klasy. Prosimy w temacie podawać dokładnie problem jaki został poruszony w danym wątku, a także KLASE MODELU jakiej problem dotyczy, dziękujemy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts