leriander Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Witam mam pytanie, a dokładniej czy da się założyć hełm na słuchawki z pałąkiem? Coś w tym stylu: http://image.ceneo.pl/data/products/14147675/i-ochronniki-sluchu-peltor-bulls-eye-i.jpg Czy nie odstaje jakoś hełm? Nie uciskają za bardzo w przypadku gdy mamy na uszach okularki? Wszystkim serdecznie dziekuję za odpowiedzi. (Jeśli nie ten dział to prosze drogiego moderatora o przeniesienie). Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Da się z powodzeniem zastosować taki zestaw. PS. Z ciekawości zapytam- co skłoniło Cię żeby w pytaniu nie zawrzeć ŻADNYCH konkretnych informacji? Wiesz- model hełmu i model słuchawek? Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted February 15, 2014 Author Report Share Posted February 15, 2014 Modelu słuchawek jeszcze nie mam wybranego :P hełm to FAST. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Jaki konkretnie ten fast? Quote Link to post Share on other sites
Chochla Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 W teorii się da, Fasty są mocno kompatybilne z ochronnikami. A w praktyce to nikt za Ciebie na to pytanie nie odpowie, bo to tak naprawdę czy bedziesz to nosił komfortowo czy z bólami głowy mocno zależy od anatomii tejże. Innymi słowy, bez przymierzenia się nie obejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Przy minimalnych umiejętnościach manualnych jesteś w stanie przerobić niektóre słuchawki ( :teeth: ) na wersję montowaną na szynie: Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Hmmm w sumie wszystko co mnei interesowało już wiem. Temacik można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts