fullweesky Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 (edited) Mam takie pytanie, czytając artykuł formacji sgo natknąłem się na pojęcie "wagaszanie jednostki", szukająć zawzięcie w googlach i badając artykuł nie doszukałem się dokładnego znaczenia tego pojęcia. Może ktoś z was wie co oznacza? Edit. Do zamknięcia, dostałem olśnienia i nie było tu tajemnych technik tylko zwykłe skierowanie broni w górę (taktyka zielona) albo w dół ( taktyka czarna). I od razu przepraszam za zaśmiecanie forum. Edited February 17, 2014 by fullweesky Link to post Share on other sites
seger Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 eeee a nie mówi się po prostu gaszenie broni ? Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 eeee a nie mówi się po prostu gaszenie broni ? "Broń" nie brzmi tak taktycznie jak policyjny koszmarek językowy "jednostka broni" :icon_lol: Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 I kolejny co mu tylko egzemplarze w głowie :icon_neutral2: a może warto zacząć poprawiać tych co tylko o "pozycjach" strzeleckich myślą ? Link to post Share on other sites
wally Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Albo o "rozbieraniu" broni. :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts