Darson Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Witam. Mam zamiar zakupić swoją pierwszą replikę posiadając kwotę 700 zł. Mój wybór padł na replikę RK-02 firmy Boyi. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego, czy posiadając taką kwotę warto odrazu dokupić ładowarkę IMAX B6 i ładować stockową baterię? Czy nie wpłynie ona w żaden sposób negatywnie na stockową baterię? RK-02: http://www.taiwangun...full-metal-boyi Lepszą baterię mam zamiar kupić za około 2 miesiące. I teraz pytanie: jaka bateria byłaby odpowiednim wyborem dla tej repliki? Edited February 23, 2014 by Darson Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Warto, fabryczny pakiet ładowany tą ładowarką odwdzięczy się nienaganną pracą. Do tego stopnia nienaganną że kupno nowej baterii można będzie odłożyć na dalszą przyszłość. A nowa bateria zobligowana będzie kształtem tylko. Dla stokowych bebechów polecę LiPo 7,4v i maksymalnej jaką znajdziesz pojemności. Zasugeruję też poproszenie sklepu o wymianę gumki hopa na zielonego Guardera i złącz baterii na Tdeans. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zielona to jest gumka G&G. Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 W końcu nowy który wybrał porządną replikę na początek :) Quote Link to post Share on other sites
Darson Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 Dzięki wielkie, zastosuję się do waszych rad. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zielona to jest gumka G&G. Prawda, przepraszam mój błąd. Quote Link to post Share on other sites
Darson Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Niestety, na taiwangunie nie ma zielonej G&G. Zamiast tego jest silikonowa i czarna Guardera. Edited February 23, 2014 by Darson Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Też dziś ją zamówiłem , full stock . Zobaczymy jak się sprawdzi w boju :) Moja pierwsza replika :) Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Co do baterii to proponuję li-po turnigy nano-tech 7.4V 15-20C 2000mAh w dwóch listkach - pod pokrywę wchodzi idealnie i działa przyzwoicie. Znajdziesz ją choćby na bbmaxie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts