mateo1234 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Witam, postanowiłem w końcu poprawić swoją replikę z customowym v3 od King Arms. Chiałbym jaknajmniej obciążyć gb i wyciszyć oraz doszczelnić cały układ, ROF nie ma dla mnie znaczenia- nie potrzebuje suszarki. Myślę o SP 120- fps też nie muszą być kosmiczne. Jakie zębatki powinienem zastosować? Powinienem szukać zestawu BU czy lepiej jest dobrać odpowiednio wszystkie części osobno? Jak najskuteczniej wyciszyć dżwięk GB? Dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Obciążyć? Może go odciąż przez wykorzystanie cichych głowic, skoro replika ma ucichnąć. Przy 120 niewarto stosować Bore Up'a. Poszukałbym jakiegoś zestawy NBU o idealnej szczelności. Quote Link to post Share on other sites
mateo1234 Posted February 23, 2014 Author Report Share Posted February 23, 2014 No właśnie o odciążenie mi chodziło :) Możecie polecić jakies konkretne zestawy? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts