pan kozaq Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Witam! Niedawno naprawiłem swoją erkę, wymieniłem gumkę na czarną G&G i... replika zamieniła się w shotguna. Problem polega na tym, że zamiast strzelać pojedyńczo kulkami, co 4-5 strzałów wypluwa ich kilka (przy hop upie ustawionym na 0). Myślałem, że jak wymienię dystanser to problem zniknie (wsadziłem ten, który idzie z gumką), ale wymiana na stockowy nie pomogła. Więc proszę WAS forumowicze o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Popraw gumkę HU lub ja wymień. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 Jak poprawić? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Normalnie, wyjąć gumkę i ją założyć raz jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 (edited) Temat do zamknięcia- zmasakrowało mi głowice tłoka i głowicę cylindra :\ Edited February 26, 2014 by pan kozaq Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 A więc problemów ciąg dalszy- po naprawie gb zmieniłem gumkę na gumową. I co? I nic. Nadal niestety nie działa. Więc ponawiam pytanie- co z tym fantem zrobić mam? Bo już mnie szczerze powiedziawszy ku**ca łapie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts