malep Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 jak forum długie i szerokie tak nic nie znalazłem na temat nakolanników firmy MFH wiec a nuż łyżeczka jak spytam może ktoś coś powie ciekawego o tym bajerze http://www.camo-militaria.pl/index.php?products=product&prod_id=2822 bo zastanawiam się czy nie zainwestować w nie ;] na wszelki alt troch się boje kupować bo jestem kurdupel znaczy163 cm i jakoś dziwnie mi się widzi ze mogą mi one zając prawie całą nogę ;] Quote Link to post Share on other sites
Darnock Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Podbijam, sam jestem przed wyborem nakolanników, klasyczne ALTY czy może tak wychwalane na stronach skelpowych MFH? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Alty... Jak byłem młody i głupi to skusiłem się na oszczędność w postaci 30zł względem porządnego sprzętu i kupiłem nakolanniki G&P - szukając tradycyjnych ochraniaczy (nie licząc tych zintegrowanych ze spodniami), to nigdy więcej nie spojrzę nawet w inną stronę niż Arcteryx/Alty/Hatche... To tak jak z ochroną oczu, jak już się zdecydujesz na taką inwestycję, to nie ma sensu bawić się w półśrodki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts