a5d4f1 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Witam! Dzisiaj doszła mi nowa głowica cylindra (w poprzedniej ta rureczka się zlamala...), próbuję włożyć tak jak powinno być a tu....dupa.... Ta rureczka wchodzi maksymalnie do połowy dyszy z duuużym oporem, a sama głowica nie mieści się w cylindrze..... Ma ktoś może rady jak poradzić sobie z tym fantem bez kupna nowej głowicy? Może piłowanie? Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Głowica BOre up? Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 http://m-gunfire.iai-shop.com/product-pol-1152202261-Wyciszona-glowica-cylindra-Bore-up-do-replik-typu-M4.html dokładnie chodzi o tą. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Zjebałe* przyjacielu, kupiłeś głowice o powiększonej średnicy... Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Tak właśnie nie zauważyłem przy zamawianiu... Opłaca się próba dopasowania przy użyciu papieru ściernego? Czy jużbardziej opłacalnie będzie juź dokupienie głowicy tłoka i cylindra pod bore up? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Chyba dokupienie cylindra, głowicy tłoka i dyszy bore up, jeśli to ma działać. Papierem tego za chiny nie dopasujesz, lepiej kup zwykłą głowicę ;) Quote Link to post Share on other sites
Dreamy Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Kup sobie borka poprawi prace repliki i w zaleznosci od glowicy tloka moze ja jeszcze wyciszyc :) no chyba ze nie chcesz wykladac kasy jak nie wiesz czy bedzie pasowala reszta czesci Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts