xdeder Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Proszę o podanie linku do sklepu w którym jest Gear Box Dzięki z góry :icon_wink: Edited March 6, 2014 by xdeder Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 A zainteresowałeś się chociaż różnicą między replikami sprężynowymi a elektrycznymi? Najlepszy snajper II WŚ to każdy, który po 0.5l wódki był w stanie strzelić z karabinu w butelkę z dowolnej odległości. Link to post Share on other sites
Kaemista Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Gearbox do sprężyniaka? Gratuluje mózgu Edit: Nie zauważyłem, że SirHawk już odpisał Edited March 6, 2014 by Kaemista Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 (edited) :/ Edited March 6, 2014 by xdeder Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Gearboxa do 003 proponuję szukać w innych galaktykach, u nas nie robią. Link to post Share on other sites
Kaemista Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 MrMCET nie dokońca masz rację, podobno na Plutonie jeszcze produkują :D Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Jestem początkującym ,i nie wiem o co dokładnie chodzi ,tak mi powiedzieli w sklepie że to GearBox więc pytam ,sami tego w sklepie nie mieli. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Repliki sprężynowe nie mają gearboxa! Mają bebechy, wnętrzności, części wewnętrzne, ale nie gearbox. To tak jakbyś szukał chwytu pistoletowego do szpady. Zapytaj użytkownika GrubyPL17 - może ma te bebechy. Link to post Share on other sites
xdeder Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Ok ,wielkie dzięki Link to post Share on other sites
Kaemista Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 (edited) Gearbox masz tylko w elektrykach, tak wogóle to co się stało z tym AGMem? I jaki to sklep taki mądry? Edit: Ech.... tym razem Marek mnie uprzedził. Edited March 6, 2014 by Kaemista Link to post Share on other sites
Recommended Posts