Mordecai Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Witam. Mam pytanie czy jest możliwość kupienia Eotecha 552 w kolorze olive? Tyle, że chodzi mi o to żeby sama "ramka" kolimatora była w tym kolorze, reszta czarna. Niestety znalazłem wersje całe w kolorze oliwkowym. Jeśli ktoś nie wiedział o co mi chodzi z tą ramką (nie wiedziałem jak to nazwać), proszę tu macie zdjęcie: http://i1355.photobu...zps2d7f9b34.jpg Edited March 8, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) Rozkręć, zabezpiecz taśmą, pomaluj, ściągnij taśmę, skręć. Edited March 8, 2014 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Można i tak, jaką farbę byście polecili? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 NFM lub Fosco lub Krylon Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 8, 2014 Author Report Share Posted March 8, 2014 Czy te farby schodzą po przetarciu rozpuszczalnikiem? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Rozpuszczalnikiem raczej bym farb nie zmywał. (zależy jakim oczywiście) Może dojść do sytuacji, że farba zejdzie, ale powierzchnia pod nią mocno zmatowieje / zbieleje. O ile wiem, istnieją zmywacze dedykowane do takich farb (jeśli mówię bzdury, niech ktoś mnie poprawi). Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 Czy ktoś wie czym można odkręcić tą "ramkę" kolimatora? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Obstawiam że kluczem allen / ampul / torx. Wysil się chociaż trochę, bez umiejętności wyszukiwania informacji daleko w XXI wieku nie zajedziesz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts