panklops Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 (edited) Witam, podczas rozbierania repliki (cm 030) wyskoczyła mi taka mała niby-sprężynka założona na bolec pokazany na zdjęciu. http://pl.tinypic.com/r/29w8oj6/8 Mógłby mnie ktoś oświecić jak się ta część nazywała i czy mogę ją jakoś zastąpić\zakupić? Edited March 9, 2014 by panklops Quote Link to post Share on other sites
panklops Posted March 11, 2014 Author Report Share Posted March 11, 2014 Odkrył ktoś co to za część? Nie ukrywam że by mi się to przydało. Quote Link to post Share on other sites
dik89 Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 odkopie, dla potomnych. na ten bolec(dzwignia popychacza dyszy), nie ma byc dana zadna sprezynka. ten bolec ciagnie za zaczep dyszy(bialy prostokacik). Tobie wypadla sprezynka ktora ma dopycac ciegno spustu w dol(to ramie co z komory hu wychodzi), ktore za razem jest ukladem selektora ognia. jak zlozysz wszystko razem(tylko zasiagnij biala dysze, przestaw tego dzyndzla z bolcem po miedzy zaczepem dyszy a reszta bialego plastiku-jak nie pojdzie to oddaj strzal i przestaw dzyndzla), to dosztukuj sprezynke nawet z dlugopisu, tylko ja przytnij i wsadz po miedzy ciegnem a tym czyms, co trzyma pozioma sprezyne na zdjeciu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts