TehZAWADA Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) Hej :icon_smile: Zamierzam zakupić AKS-74 od LCT z przednim łożem z tworzywa, lecz mam plan, aby zamienić owe łoże na drewna od ostrego AK-74. Czy da się gdzieś w dosyć przystępnej cenie zakupić drewniane łoże od ostrego AK-74...? Przeszukałem już wiele komisów itp. i dalej nic nie znalazłem w cenie do tych 100 zł. Pozdrawiam :icon_wink: Edited March 11, 2014 by TehZAWADA Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Ni ma.Szukaj na ebay,egun,darknet. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 (edited) W tym budżecie życzę powodzenia. Komplet łoże+chwyt pistoletowy to ca 70USD plus wysyłka (30-50 baksów), oczywiście nówki. Licząc że 60% nówki to uczciwa cena za używkę... resztę dośpiewaj sobie sam. Szperaj na egunie albo ebayu, w końcu pewnie się trafi. Edited March 11, 2014 by Nath Quote Link to post Share on other sites
TehZAWADA Posted March 11, 2014 Author Report Share Posted March 11, 2014 Dziwne to trochę, że do AKM'a mogę dostać na frontowcu za 80 zł z hakiem, a do 74 ni to widu, ni to słychu ;D. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Dziwne to trochę, że do AKM'a mogę dostać na frontowcu za 80 zł z hakiem, a do 74 ni to widu, ni to słychu ;D. Widać, że ten temat jest Ci jeszcze obcy. Nie ma zależności pomiędzy dostępnością jednej części a drugiej w PL. Dowiadywałem się tego na podstawie wielu rzadkich elementów przez lata, też kiedyś sobie to uświadomisz. Niestety, nie ma łatwo. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 A ja mój komplet drewien do ak74 dorwałem za 10 dolców, ale z bardzo dużym szczęściem. Quote Link to post Share on other sites
x54 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Okładziny do AKM-a były produkowane i uzywane w Polsce stąd ich stosunkowo łatwa dostępność. AK-74 w Polsce było tyle co na palcach jednej ręki policzyć i to nie z drewnami a plastikami. Wiesz już skąd rożnica w cenie. Co do okładzin ak74 za 10$ to zapewne bułgarskie tych jest pełno i są znacznie tańsze niz rosyjskie/radzieckie.. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Co do okładzin ak74 za 10$ to zapewne bułgarskie tych jest pełno i są znacznie tańsze niz rosyjskie/radzieckie.. To samo miałem właśnie napisać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts