QuaDronn Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Witam, posiadam taki akumulator jak w opisie oraz ładowarke do Lipo taka jak w załączniku. Miałbym ogromna prośbe czy ktoś się orientuje ile ta ładowarka będzie ładować tą beterie LIPO LI-PO 7,4V 2S 2000mAh ? lub też czy po naładowaniu ładowarka sama przestanie ładować, czy jednak trzeba ją ręcznie odłączyć? Będę ogromnie wdzieczny za pomoc, wskazówki. Pozdrawiam Serdecznie Załącznik: http://www.iv.pl/ima...44873601219.jpg PS. Czy firma akumulatora jest odpowiednia? Różne opinie czytałem. Edited March 16, 2014 by QuaDronn Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Na fotce którą podlinkowałeś jest instrukcja obsługi tego balancera, w sensie znaczenie kolorów diód - i samo to odpowiada na Twoje pytanie, no chyba że po sasku to ani be ani me... Balansowanie prądem 0,8A takiego pakietu będzie trwało max. do 3 godzin, zależnie od stopnia rozładowania. A Turnigy, zwłaszcza seria nano, to w zasadzie najlepsze pakiety a rynku. Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Mam ten aku i nic złego o nim nie mogę powiedzieć. Wytrzymywał mrozy i pewnie jeszcze dużo przed nim. Quote Link to post Share on other sites
QuaDronn Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Ok, dzieki za info, miałbym jeszcze pytanie czy ten aku wejdzie do kolby SF M4? bo obawiam się że może być ciężko. Wymiary: 127x22x19mm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts