Erkiii Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Dobry, przymierzam sie do kupna munduru dpm i mam pytanie, czy jest to możliwe zeby kupic nowe spodnie i bluze w cenie 100 zl? Znalazlem na allegro gore za 32 i dol za 65 ale jakos mi to nie pasuje :P Mam tez pytanie, jakie bylyby kamizelki/cos lzejszego pasujace do owego munduru? Musialyby miec kieszenie na magazynki m4 Chyba ze polecacie cos jeszcze, chcialbym wydac do 200, max 250 zl na kamizelke (albo cos lzejszego), kapelusik i mundur. Byle nie flecktarn :D Moga byc uzywane, jakby ktos znalazl wszystko w jednym miejscu to bylby bardzo bardzo wdzieczny, bo zalezy mi na podobnych kolorach Edited March 24, 2014 by Erkiii Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Nowe jak nowe, może się trafić - ale w podanych przez Ciebie cenach obstawiał bym, że to raczej demobil. Mógłbyś linki podać... Nie, zeby demobil DPM był złym pomysłem, z reguły jest w świetnym stanie (a szanujacy się sprzedawcy i tak zaznaczają, w jakim). Ja ostatnio kupiłem DDPM'y w stanie "leżak magazynowy", jeszcze w oryginalnej folii. Po prostu sorty, których nigdy nie wydano z magazynu, a potem je wycofano ze stanu. I już. Tanie i sensowne oporządzenie pod magazynki do eMki, i pasujace do DPM? Pierwsze, co się nasuwa to chest-rig PLCE. Na Pazzegro powinno się to da ku[pić za 30-50zł. Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Popieram Errhile. Brytyjski chest to idealna opcja jak nie masz siana. Sam mam i polecam. Co do munduru - 65 zł to raczej za kurtkę. Która notabene też jest genialna. Aczkolwiek brytyjskie mundury dorwiesz taniej niż podałeś - a przynajmniej bluzę - i patrz na demobil, nówki się nie opłaca. Link to post Share on other sites
Recommended Posts