Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mundur dpm i wyposazenie - pytanie

Recommended Posts

Dobry, przymierzam sie do kupna munduru dpm i mam pytanie, czy jest to możliwe zeby kupic nowe spodnie i bluze w cenie 100 zl? Znalazlem na allegro gore za 32 i dol za 65 ale jakos mi to nie pasuje :P

Mam tez pytanie, jakie bylyby kamizelki/cos lzejszego pasujace do owego munduru? Musialyby miec kieszenie na magazynki m4

Chyba ze polecacie cos jeszcze, chcialbym wydac do 200, max 250 zl na kamizelke (albo cos lzejszego), kapelusik i mundur. Byle nie flecktarn :D Moga byc uzywane, jakby ktos znalazl wszystko w jednym miejscu to bylby bardzo bardzo wdzieczny, bo zalezy mi na podobnych kolorach

Edited by Erkiii

Nowe jak nowe, może się trafić - ale w podanych przez Ciebie cenach obstawiał bym, że to raczej demobil. Mógłbyś linki podać...

Nie, zeby demobil DPM był złym pomysłem, z reguły jest w świetnym stanie (a szanujacy się sprzedawcy i tak zaznaczają, w jakim). Ja ostatnio kupiłem DDPM'y w stanie "leżak magazynowy", jeszcze w oryginalnej folii. Po prostu sorty, których nigdy nie wydano z magazynu, a potem je wycofano ze stanu. I już.

Tanie i sensowne oporządzenie pod magazynki do eMki, i pasujace do DPM?

Pierwsze, co się nasuwa to chest-rig PLCE. Na Pazzegro powinno się to da ku[pić za 30-50zł.

Popieram Errhile. Brytyjski chest to idealna opcja jak nie masz siana. Sam mam i polecam. Co do munduru - 65 zł to raczej za kurtkę. Która notabene też jest genialna. Aczkolwiek brytyjskie mundury dorwiesz taniej niż podałeś - a przynajmniej bluzę - i patrz na demobil, nówki się nie opłaca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...