Bednar19951 Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) http://www.sklep.air...59-srebrny.html Wygląda ciekawie :icon_razz2: Miał ktoś może już doczynienia z tym pistoletem? Wygląda na to, że to chyba pierwszy makarov z BB dostępny na polskim rynku. Makarysze od Umarexa i KWC go nie miały. Edited March 25, 2014 by Bednar19951 Quote Link to post Share on other sites
Cinek53 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Wie ktoś gdzie można kupić tą replikę? Quote Link to post Share on other sites
koniuXXX Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Teoretycznie przedstawicielem firmy WINGun jest gunfire. Pisałem z rok temu z samą firmą, byłem zainteresowany ściągnięciem bezpośrednio od nich powiedzieli mi że przez Gunfire będzie na pewno taniej. Do Gunfire wysłałem dwa e-maile w tej sprawie, na żaden nie dostałem odpowiedzi. Swoją drogą w tamtym tygodniu kupiłem użykę na allegro właśnie tej repliki, piękne to i klekocze cudownie BB ;) Quote Link to post Share on other sites
Cinek53 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Dodzwoniłem się do Gunfire i dowiedziałem się tyle że tej repliki nie ma szans dostac Podobno firma Wingun upadła i nie wiadomo co dalej Wiem tyle że na razie w Polsce do dostania tylko z drugiej ręki. Obserwowałem tą aukcje co kupiłeś i nawet się zastanawiałem czy nie brać ale poluje na srebrny. I lipa teraz że nawet maga nie ma jak już dostać nowego :/ Quote Link to post Share on other sites
Bednar19951 Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 (edited) kurcze, szkoda. Ale i tak na boczniaka za mocny >400FPS jeśli dobrze przeliczyłem. Edit: http://blacksword.pl/product-pol-5624-Replika-pistoletu-Model-59-srebrny.html a jednak jeszcze niby jest, aż w jednym sklepie :D Tylko, że nie piszą nic o dostępności. Edited December 11, 2014 by Bednar19951 Quote Link to post Share on other sites
Cinek53 Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Nie mają i nie wiadomo kiedy i czy będą mieć Znalazłem u niemiaszków jeden sklep który niby ma na stanie ale na razie na meile nie odpowiedzieli jeszcze Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 350 na chrono, jest stały hopek. Strzela cudownie, odległość 30-40 metrów każdy strzał w drzewo szerokości człowieka celny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts