ROZZAR Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Witam mam problem z granatem acm bawię się z nim już od kilku dni szlak mnie trafia co chwile puszcza mi gaz co mam z tym robić proszę o odpowiedz Pozdro Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Myk teflonem. Chyba, że przez zaworek to najprościej wymienić zaworek lub dać dodatkową uszczelkę i sprawdzić czy puszcza. Quote Link to post Share on other sites
ROZZAR Posted March 27, 2014 Author Report Share Posted March 27, 2014 Zawór jest git tylko leci lufkami od kulek Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) Wykręć tuleję, która jest miedzy zbiornikiem a zaworem uszczelkę tulejki potraktuj gęstym smarem i solidnie skręć to wszystko. edit: Zakładam, że jest tuleja miedzy zbiornikiem gazu a zaworem wewnątrz granatu, jak w moich madbulach. Jeśli nie ma tulei to zmień uszczelkę i potraktuj ją gęstym smarem. Edited March 28, 2014 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Dobrze, że nie gazy tylko jeden gaz, było by głupio tak w towarzystwie kolegów ;) Kiedyś miałem podobny problem z magazynkiem (była nieszczelność ;) ) użyłem silikonu w sprayu nabijając nim magazynek. Pomogło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts