Kuki12 Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Witam Nie dawno nabyłem SWD kolega powiedział mi że muszę sobie tylko selektor poskładać. I tu zaczęły się schody. Bo okazało się że nie tylko selektor ale spust wymaga poskładania. A więc zabrałem się za robotę i została mi taka mała sprężynka nie wiem gdzie i jak ją wsadzić oraz jak przełączam tryb ognia to dźwignia wypycha blokadę do tyłu i nie ma możliwości zabezpieczona repliki. Najchętniej poprosił bym fotki jak powinno to wyglądać a najlepiej krok po kroku. . Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 To zapraszam do pierwszej strony o tym swd na forum, nie do końca rozumiem o którą sprężyne chodzi... tą małą od spustu? Jak tak to jest zdjęcie na ww stronie, powodzenia :) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Last nie bądź taki, daj linka, bo wydaje się, że obsługa szukajki to abstrakcja http://forum.wmasg.pl/topic/71098-oficjalny-swd-dragunow-ak/ Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 Temat nieaktualny szrot wrócił do właściciela proszę usunąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts