Jendrus Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 (edited) Witam jakieś opinie o tej replice http://gunfire.pl/pr...inka-GFG14.html ? Czytałem troche o tej replice i mam różne wrażenia o niej jaka by była wg Was ? Edited March 29, 2014 by Jendrus Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 (edited) Bardzo dobra replika na początek, była to pierwsza replika mojego znajomego i był zadowolony. Zastanów się także nad MP5 Galaxy. Edited March 29, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Jendrus Posted March 29, 2014 Author Report Share Posted March 29, 2014 właśnie zastanawiałem się nad mp5 galaxy z taiwangun bo słyszałem że na GF nie robia przeglądu zerowego (chyba ) a taiwangun ten przegląd wykonuje. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Piszę z telefonu więc nie chce mi się bawić w potwierdzanie, ale zdaje się, że ktoś ostatnio pisał, że GF robi przegląd zerowy jeśli w zamówieniu się o to poprosi. Quote Link to post Share on other sites
Jendrus Posted March 29, 2014 Author Report Share Posted March 29, 2014 albo wyśle poprostu maila do nich i się zapytam. a tak wracając do tematu to którą replike lepiej wziąść te gfg14 czy bardziej mp5 galaxy? Quote Link to post Share on other sites
kurcz-ak Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nie pochwalam Arenda, ale tym razem (gdyby to zobaczył), to się z nim zgadzam :P Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Wykaż trochę inicjatywy własnej i sam poszukaj. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nie pochwalam Arenda, ale tym razem (gdyby to zobaczył), to się z nim zgadzam :icon_razz: Widzę, tyle że tracę już chęć do kopania się z koniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts