Alexanderexis Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Od pewnego czasu borykam się z problemem zapłacenia kartą przez Paytrace. Chciałbym zamówić z tej strony http://shop.blade-tech.com/index.php pewne produkty. Wszystko pięknie, dodaje rzeczy do koszyka, przechodzę przez etapy realizowania płatności, przekierowywuje mnie na stronę gdzie trzeba wpisać dane z karty itp. klikam Pay, potwierdzam i strona się odświeża... Kasy nie pobiera z konta, nr. zamówienia na stronie BladeTech się pojawia, ale przelewu nie dostają. Próbowałem parę(naście) razy o różnych porach przez kilka dni. Na pewno nie jest to wina z brakiem środków na koncie. Dzwoniłem nawet do tej firmy, żeby zamówić przez tel., ale nie byli wstanie zrealizować zamówienia. Dzwoniłem też do banku, dającego karte i powiedzieli, że wina może być w tym, że strona, z której chcę zamówić nie zamienia złotych na dolary i pojawia się błąd. Dziwne, bo wcześniej nie było żadnych problemów z płatnością z innych sklepów. Ma ktoś jakieś pomysły, jak za to cholerstwo zapłacić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts