smelson Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Witam. Chyba w zeszłym miesiącu na TG pojawiły się repliki tych właśnie przedstawicieli radzieckiej myśli zbrojeniowej. Sporo ostatnio na rynku AS i WSS, ale o samej firmie KOER wiem... nie wiem nic, a ich produktów ogólnie niewiele widziałem. Czy ktoś zetknął się z jakimś gnatem od KOER'a? Dziwi mnie że nikt o to wcześniej się nie pytał( a może pytał, tylko nie znalazłem?). Ogólnie chodzi mi o to aby się dowiedzieć czegoś o jakości wykonania, zawodności, jak zmodyfikowany jest ten gearbox(podstawowe sprawy). Wielu fanów Stalkera chciało by mieć takie cacka, a te są chyba na razie w najniższej cenie na naszym rynku, Więc jeśli ktoś już zakupił, to prosiłbym o podzielenie się opinią. Tutaj linki na wszelki wypadek: http://www.taiwangun...&campaign-id=14 http://www.taiwangun...d&campaign-id=6 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Bo to pewnie to samo, co gf branduje pod swoim red....cośtam. Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Shotgun Duble eagle na taiwangunie są oznaczane właśnie firmą KOER Quote Link to post Share on other sites
xenonso Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) A jak tu jest z montowaniem optyki? No i jak jest z dostępnością części? Edited April 2, 2014 by xenonso Quote Link to post Share on other sites
smelson Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Magi po 30 zeta na TG, ale tylko hicapy, optyka jak na kałachu. Skoro Nitro twierdzi że to to samo co FC Val z gf... Tutaj w sumie tez kolba składa się w prawo. Chyba trzeba będzie jeszcze poczekać na jakiegoś Wała od JG czy Cymy, bo na razie albo trzeba wydać majątek, albo kupić produkt niewiadomego pochodzenia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts