wikitor99 Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Metalowa kolba? Po co? W sensie, że składana, czy co? Do tej wchodzi Ci bateria, nie zapomnij o Tym. Rączkę masz składaną lub możesz ją odkręcić EDIT Chyba, że bateria jest pod pokrywą w końcu to AK :) Quote Link to post Share on other sites
wanted_2 Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 Dobra, z tą kolbą powiedzmy, że wykazałem się głupotą xD A jak z resztą? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Chwyt tzn. okładzinę (popularnie zwane drewnem? Tak bez problemu :) Quote Link to post Share on other sites
wanted_2 Posted April 10, 2014 Author Report Share Posted April 10, 2014 (edited) http://gunfire.pl/pr...-szyne-RIS.html Chodzi mi o tą część, czy mogę to wymienić na jakiś chyt który jest na stałe poziomo? W sensie chodziło mi o kątowym. Ale jak to z nim jest? Nigdy takiego nie miałem w ręku, jest wygodny czy nie? Edited April 10, 2014 by wanted_2 Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 10, 2014 Report Share Posted April 10, 2014 Wejdzie bez problemu :) Quote Link to post Share on other sites
wanted_2 Posted April 11, 2014 Author Report Share Posted April 11, 2014 Dobra, to już chyba będzie ostatnie pytanie, bo mój AK właśnie jedzie i będzie w poniedziałek. http://allegro.pl/profesjonalny-otwarty-kolimator-laser-4-tryby-o-i4143314529.html czy warto do niego kupić ten kolimator? Czy może do AK będzie lepiej pasować coś innego? A jeśli nie ten to jaki będzie dobry w cenie >150zł Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 No i u jest problem- ten koli wejdzie na RIS-a 18mm, a na kałachu masz 22mm (jeśli się nie mylę). Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 ... "Pasuje na standartową szynę 18-22 mm niezależnie od tego czy to jest wiatrówka, pistolet CO2, karabinek ASG czy jakiś inny model. To rodzaj celownika otwartego –służy do strzelania szybkiego. Jego budowa jest zwarta i wytrzymalsza, bo wykonano go z mocniejszego stopu. Mocowany jest do szyny za pomocą dwóch śrub." Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Sorry, nie doczytałem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts