OJ Junior Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Czołem, Na sam początek chciałbym się dowiedzieć czy z ekip airsoftowych w Polsce są chętni aby nawiązać współpracę z OSW " Strzelec".??? Zasady są proste... Jednostek Strzeleckich w Polsce jest dużo, grup airsoftowych również, czy znajdą się zatem chętni na współpracę? Przedstawiam Wam dwie opcję: 1. Współpraca JS i grup airsoftowych na zasadzie wspólnych treningów, szkoleń,warsztatów.. 2. Z dobrze rozwiniętych i prosperujących chętnych grup airsoftowych stworzenie Samodzielnych Jednostek Strzeleckich, podlegających pod Komendę Główną w Warszawie. Osoby zainteresowane tematem proszę o rzetelne wypowiedzenie się w temacie na forum, albo kontakt na pw. Pozdrawiam Junior Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Z czystej ciekawości zapytam. Masz jakieś dojścia które ułatwią taką współpracę na terenie całej Polski? Bo jak nie to każdy sam będzie musiał sobie taką współpracę załatwić, a tu może być problem - airsoftowcy mogą być chętni, ale Strzelcy z lokalnej jednostki już nie. Quote Link to post Share on other sites
OJ Junior Posted April 6, 2014 Author Report Share Posted April 6, 2014 ....o dojścia się nie martw, wszystko idzie z góry czyli Komendy Głównej. Jeżeli jesteś chętny to napisz mi na pw coś o swojej ekipie: skąd jesteście,jak się szkolicie,ile was jest,nazwę grupy,oczekiwania od JS itd.. Quote Link to post Share on other sites
Pofi Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 Na jednej ze stron JS można przeczytać "Nasza jednostka NIE ORGANIZUJE i NIE BIERZE udziału w grach ASG ani paintball!" więc ciekawie jak wygląda to u innych JS. Ogólnie w "Strzelcu" są osoby, które się tym interesują lecz ASG nie jest tematyką zajęć i myślę, że długo nie będzie... Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 AS to gra w terenie, a nie szkolenie się na partyzanta. To się robi dla zabawy. Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted May 4, 2014 Report Share Posted May 4, 2014 AS może mieć różne formy - od protego niedzielnego naparzania tysiącami kompozytowych kulek, do zaawansowanych treningów z zachowaniem maks realizmu taktycznego. Wszystko zależy od ludzi, na ile poważnie do tej zabawy/hobby podchodzą - i JS nie jest wcale jakąś szczególną formacją w tej kwestii, po prostu traktują swoje hobby bardziej formalnie i strukturalnie. Z tego co wiem, bywają w kraju spotkania z udziałe JS i zwykłych airsoftowców. Ale to są chyba inicjatywy lokalne. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) Na jednej ze stron JS można przeczytać "Nasza jednostka NIE ORGANIZUJE i NIE BIERZE udziału w grach ASG ani paintball!" więc ciekawie jak wygląda to u innych JS. Ogólnie w "Strzelcu" są osoby, które się tym interesują lecz ASG nie jest tematyką zajęć i myślę, że długo nie będzie... Dziwisz się? :icon_wink: http://www.youtube.com/watch?v=7DgmI9UsFFk Bo chyba o tą JS ci chodzi :icon_wink: Edited May 28, 2014 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts