Bromar Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) Z powodu braku owego działu na wmasg.pl (poradniki wideo), dodaję ten film tutaj. Jeżeli film jest umieszczony w złym dziale to proszę o przeniesienie go w odpowiednie miejsce. Film został zrobiony dlatego, iż nie ma takiego poradnika w sieci, a są osoby, które nie wiedzą jak zdjąć owej kolby. link: http://m.youtube.com...h?v=gtMvQHM7gE8 Pozdrawiam. Edited April 7, 2014 by Bromar Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Naprawdę? Nie poradzić sobie z takim czymś? Poza tym w necie jest mnóstwo filmików na których przy okazji pokazane jest jak zdjąć kolbę w m4. Nie wiem w jaki sposób szukałeś informacji skoro na żaden nie trafiłeś. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Tak się zdejmuje prowadnicę i kolbę w większości replik z serii AR-15, podobno w innych DG robi się to inaczej, ale raczej Ameryki to nie odkryłeś ;) Quote Link to post Share on other sites
Bromar Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 (edited) <p>Oj tam oj tam. Ja nie spotkałem, a na forum widzialem że amatorzy (w tym ja) mieli z tym problem. To się do was nie tyczy :icon_smile: i pozwole sobie powtórzyć dla AMATORÓW. Edited April 7, 2014 by Bromar Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts