mg schutze Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Tak przerabiam ;) tego pierwszego prototypa ;) Więcej fotek niebawem... Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Widzę żeś się postarał, zdjęcia na fejsie to tylko z SCD publicznie dostępne. Coraz trudniej szpiegować Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 ulepek :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 O! Gofrownica wbudowana w kolbę. Jeszcze tylko butle po green gazie nabić ciastem, drugą bitą śmietaną i można otworzyć taktyczny kramik :D Owoce ludzie sobie sami w runie leśnym według uznania wygrzebią ;) Quote Link to post Share on other sites
glanu224 Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 O! Gofrownica wbudowana w kolbę. Jeszcze tylko butle po green gazie nabić ciastem, drugą bitą śmietaną i można otworzyć taktyczny kramik :icon_biggrin: Owoce ludzie sobie sami w runie leśnym według uznania wygrzebią :icon_wink: i do tego funkcja oczyszczania jezior i toster ;) a tak poza tym ciekaw jestem co tam Mg zmajstruje Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted April 8, 2014 Author Report Share Posted April 8, 2014 @Winiacz koniec kuli szpieguli :P @ Szczepan Ulepek malowany alumweldem :P @ MrMCET Stanowczo za dużo Słowaków oglądałeś :D Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted April 9, 2014 Author Report Share Posted April 9, 2014 Kolejny piździk ;) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ile ten gofer będzie miał fpsów :D? Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 8, 2014 Author Report Share Posted July 8, 2014 Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 No nareszcie jakiś update. Winksze foty daj :D Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 (edited) Całości dopełni optyka PKS 07 :icon_biggrin: Foty tutaj : http://airsoftphotos.net/album/reportage/510495 Edited July 9, 2014 by mg schutze Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Nie mogę oprzeć się wrażeniu że tłumik w dół ucieka. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Mam takie samo wrażenie jak Winiacz. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 http://airsoftphotos.net/album/reportage/510495#wmasg-box/510495/510517 Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Grawerka Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Widzę symulacja ruskich spawów na 100% Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Lubie najebany spawać alumweldem :D Quote Link to post Share on other sites
mk8539020 Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Na moje oko górna linia pokrywy jest inna niż górna linia chwytu. Która z grubsza pokrywa się z górną linią tłumika. [pierwsza fotka w galerii] czytaj Winiacz ma rację. Udostępnij fotke w wysokiej jakości to sprawdzimy. Chwyt przedni za krótki i wydaje się zbytnio cofnięty. Magazynek zbytnio uciekł do przodu. Z czego/jak jest zrobiony magazynek? Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 No nie, ktoś mi rację w internetach przyznał. Po zdjęciu które potem wstawił MG nabrałem wątpliwości, czy to aby nie efekt znany z Jatimatic chociażby. Musze na żywo zmacać, wtedy wyrok wydam. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 14, 2014 Author Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Chwyt przedni za krótki i wydaje się zbytnio cofnięty. Magazynek zbytnio uciekł do przodu.Z czego/jak jest zrobiony magazynek? Długość chwytu determinowała replika czyli WSS z którego robiłem WSK. To samo tyczy się magazynka, to nic innego jak zabawa z nudów. Magazynek jest z blachy spawany. CSI zatrudnijcie LOL Edited July 14, 2014 by mg schutze Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Myślę że... *zakłada okulary*... WSK jest prosty... YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!! Według mnie to złudzenie optyczne, które wywołuje kolba bo ma inny kształt od WSSowskiej. Karabinek musi być prosty, z prostej przyczyny. WSS był prosty, MG przerabiał to z WSSa. Obsada lufy została, tłumik został tylko przerobiony, korpus częściowo też, a to wszystko było proste w WSSie. Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Uwaga, teoria ostateczna. Tłumik idzie prosto względem pokrywy komory zamkowej, i szeroko pojętej góry repliki, która niekoniecznie idzie prosto względem dolnej linii komory zamkowej, tudzież kolby. Czyli nie tyle co tłumik opada, a się korpus jakby rozszerza ku tyłowi. Tyle z moich wywodów o geometrii, wracam do jechania po gunfire na facebooku. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 14, 2014 Author Report Share Posted July 14, 2014 Maza i Winiacz w nagrode przy jakimkolwiek spotkaniu wychylimy po jakim wynalazku w końcu dotarli do sedna sprawy :D Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 I takie dysputy na forum to to ja lubię. Jakbyś we wrześniu jakiegoś strzelania w zachodniopomorskim szukał większego, to masz zaproszenie :D Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted July 16, 2014 Author Report Share Posted July 16, 2014 We wrześniu to zimuję za Bałtykiem ale dzięki serdeczne w razie W się odezwę. Tu już z PKS 07 :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts