Mirek-M128 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Witam. Zakupiłem repilkę M4 G&P i mam problem z atrapą suwadła mianowice, strasznie cięzko się ją odciąga i z powrotem żeby wsunąć to samo. Gorzej niż w replice DG. Miał ktoś taki z Was taki problem czy to taki standard G&P.? Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Raczej standard. Atrapa sama nie wraca na swoje miejsce i trzeba ją z powrotem dopchnąć rączką przeładowania, ale sądzę, że jest to zabieg celowy, bo ułatwia regulowanie hopka. Quote Link to post Share on other sites
Mirek-M128 Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 Raczej standard. Atrapa sama nie wraca na swoje miejsce i trzeba ją z powrotem dopchnąć rączką przeładowania, ale sądzę, że jest to zabieg celowy, bo ułatwia regulowanie hopka. Ok tak więc zostawiam nie kombinuje. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 Mam dokładnie to samo. Nie martw się, po paru(nastu) przeciągnięciach powinno chodzić gładziej. Warto psiuknąć trochę silikonu na rączkę przeładowania (odciągniętą) i na samą atrapę zamka i zetrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts