Lisek_krakow Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 (edited) Ostatnio kupiłem swoją pierwszą kamizelkę CIRAS od PS Tactical Gear i powoli zaczynam konfiguracje. Zwracam się tutaj do Was z prośbą o poradę. Szukam uniwersalnego rozwiązania. Z racji że jestem niski nie używam Chest Rigga ani żadnych pasów taktycznych. Używam M4 (3x mid 2x high-cap) i rozważam taką konfiguracje: Przednia część: 3x2 (jedno-modułowa) ładownica miękka 1x mała kieszonka na czerwoną szmate 1x mała ładownica na radio (w przyszłości) Prawa część: 1x2 ładownica typu FAST (jedno-modułowa, w razie czego zastąpi torbę zrzutową) Lewa część: (chodzi też o to aby nie krępowała ruchów) 1x Medik Box lub 1x Torba zrzutowa (o ile nie będzie krępować ruchów) lub coś innego Co o tym myślicie? Ew. jakie dobre ładownice typu FAST możecie mi polecić? Z góry dzięki Edited April 30, 2014 by Lisek_krakow Link to post Share on other sites
OFF Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Zły dział. Link to post Share on other sites
OFF Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Drogi użytkowniku, zamiast narzekać i zgłaszać ten temat mógłbyś poświecić parę minut na przejrzenie listy dostępnych działów i tematów. Jesteś na tym forum od 11 dni. Wystarczająco długo by zapoznać się z jego zawartością. Naucz się również korzystać z PW. Nie usunąłem Twojego watku abyś mógł sobie skopiować jego zawartość i wkleić w odpowiednim temacie. Pozdrawiam, OFF Link to post Share on other sites
Recommended Posts