Puloman Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Witam, miał ktoś takie coś http://gunfire.pl/product-pol-1152199795-Chwyt-taktyczny-na-RIS-22mm-czarny.html?rec=101801103 kiedyś w łapach? Sprawdza się to? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Miałem, dla mnie było niewygodne, ale u mnie w sumie tylko magpul na dłuższą metę przypasował. Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Trochę na początku ułożenie kciuka sprawia problem, ale da się przyzwyczaić. I ciekawe jest miejsce na przycisk po obu stronach. Nie sprawia problemów, ani dyskomfortu przy włączaniu Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 7, 2014 Author Report Share Posted May 7, 2014 (edited) A posiada ktoś może zdjęcie jak to wygląda na replice ? I może ktoś więcej to miał ? Edited May 7, 2014 by Puloman Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted May 17, 2014 Author Report Share Posted May 17, 2014 Wreszcie doszło. Mam zamontowany tak samo jak adrIan. Świetnie się spisuje jako magwell. Lekkie nadlewki, ale miły plastik. Jak dla mnie dobry wybór jeśli ktoś lubi trzymać przy gnieździe magazynka łapy :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts