Rou10 Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Witam! Problem z założeniem szyny ris do mojego ak, gdy wsuwam ją na tą szynę to można nią jeździć w jedną i w drugą stronę i się nie trzyma. Nie wiem jak zablokować tą szynę POMOCY!!! Ps. Jak by co to mogę wysłać zdjęcia POMOCY!!!! Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 To wyślij te zdjęcia jednak bo z opisu to nic nie wynika. Quote Link to post Share on other sites
Rou10 Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 To wyślij te zdjęcia jednak bo z opisu to nic nie wynika. OK już zaraz wysyłam Quote Link to post Share on other sites
Rou10 Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 mam takie coś już wmontowane w AK Taką szynę ris I gdy szyna siedzi na swoim miejscu to można nią jeżdzić w prawo i w lewo, można powiedzieć że nie siedzi na swoim miejscu i nie wiem jak to zablokować :( Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Tym pokrętłem na dole pokręć, ono dociska taki klocek do jaskółki, przez co szyna nie jeździ ;) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 W niektórych wypadkach trzeba dokręcić nieco śrubę tego "klocka", bo nawet po przestawieniu blokady szyna nie będzie się trzymać. Quote Link to post Share on other sites
Rou10 Posted May 10, 2014 Author Report Share Posted May 10, 2014 Tym pokrętłem na dole pokręć, ono dociska taki klocek do jaskółki, przez co szyna nie jeździ :icon_wink: Dzięki wielkie już zamontowałem Temat do zamknięcia!!! Niech zostanie jakby ktoś miał podobne pytania początkującego / Scharf Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts