alienpro97 Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Witam.Gdy naciagam wolno wszystko ladnie zaskakuje i dziala ale gdy troche szybciej pchne tlok w przod to karabin czesto sam strzela.Aprawdzilem seary i nawet lakier nie jest na nich wytarty.Czy to tlok ma wytarte miejsce zaczepu? I przy okazji mam to na gwarancji ale pisze w warunkach gwarancji ze naklejka nie moze byc uszkodzona a moja jest uszkodzona lecz mam kod kreskowy. Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Dobra zobaczyłem i okazuje się ze tłok jest jak nowy ale to musi być wina spustu bo jak naciagne zaskakuje sear i jakby puszczał. Nie wiem co ze spustem jest nie tak. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Seary jak nic... kup nowy zestaw spustowy.. nawet chiński. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Najsmutniejsze jest to, że oni dalej to kupują bez zastanowienia bo wygląda jak bronie z cod'a czy innych podobnych... Jakby oni chcieli to chociaż tuning'ować to inna sprawa ale kolejny raz nowy się dziwi, że mu poszedł spust w mb03 :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Ale sear nawet nie ma lakieru startego na searze i nie wiem co yeblo A nawet jak by co to gdzie kupic taki spust by ladnie pasowal?Planuje wyslac karabin na gwarancji na taiwagunie ale niejasno maja tam napisane.I pytanie czy wyslac tam paczke poczta polska czy kurierem,w paczce ma byc ffakturavat i podpisane warunki gwarancji? Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Stawiam że sprężyna odbijająca zaczep tłoka. Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Christophy jest tam sprezynka ale dosc lekko chodzi moze ja wzmocnic jakos? Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Niestety wzmocnienie sprezynki nie pomoglo Niestety wzmocnienie sprezynki nie pomoglo Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 (edited) Odeślij replikę na gwarancję naucz się pisać bo Twoje posty wyglądają jak podręcznikowy przykład gimby-analfabety i przestań wypisywać durne tematy. Edited May 19, 2014 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts