szymucha2353 Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Witam Przeglądałem forum w poszukiwaniu dobrych łożysk 9mm, ale jest bardzo mało opinii. Poszukuje maksymalnie trwałych łożysk. Poszperałem w sklepach polskich i zagranicznych, ale nie ma łożysk 9mm firmy Kanzen, która była by oczywistym wyborem. Znalazłem natomiast : 1. Najdroższe w PL i na WGC: King Arms i niedostępone w PL Action 2. LCT 3. SHS/Core/Element Prosiłbym o opinie użytkowników/ludzi mających z nimi styczność. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Miałem SHS'y 9mm, miałem KWA 9mm, miałem Core 9mm. Jedyne różnice między nimi to cena oraz wysokość flanszy. KWA były zdecydowanie wyższe co w GB V2 KWA doprowadziło do problemu z idealnym wypodkładkowaniem zębatek. Zmieniłem na SHS i cud, miód i orzeszki. Przy łożyskach 9mm nie trzeba się zbytnio martwić że padną szybko. Moje katowane na SP150 z rofem w okolicy 18-19rps. Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Ja używam tych od Core, co prawda na SP130 z rofem nieco ponad 30rps, także to nie jakieś ultra wyzwanie dla nich. Są fajne bo niskoprofilowe i bardzo dobrze wykonane. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts