Darcy Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 WItam. Ostatnio kupiłem sobie swojego pierwszego lowcapa i BB Loader. Chciałem go naładować więc wsypałem kulki do loadera, zaczałem ładować lecz te same kulki przy naciskaniu wchodzą i wychodzą, nie ważne ile razy bym nacisnął to kończę z 1 kulką w magazynku. Co może być tego przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 (edited) Rozwalony bb loader, a dokladniej blokada powrotu kulek w nim. Edited May 20, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Darcy Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 Czyli po prostu kupić nowy BB Loader? Faktycznie mam jakiś tani z gunfire bo myślałem, że nie ma to znaczenia. Jaki polecacie? Quote Link to post Share on other sites
Tiloren Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Rozbierz go i zrób małą podkładkę pod tą sprężynkę która odpycha ten kawałek plastiku blokujący kulki(nie wiem jak to inaczej opisać). Miałem ten sam problem i kawałek zwiniętego papieru go naprawił. Quote Link to post Share on other sites
Darcy Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 OK dzięki za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Albo spróbuj najpierw po prostu odkręcić nieco śrubkę przy wylocie, sporo razy zdarzało się, że po prostu był za mocno skręcony i klinował zatrzask. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts