Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Pierwsza opcja zdecydowanie nie zdradza swojej zawartości i o to tu najbardziej chodzi jeżeli Twoją koncepcją jest skryte przenoszenie, a poza tym druga wygląda jak pój dupy zza krzaka... Zdarzało mi się przenosić klamkę w cargo Flyye z kieszenią przy tylnej ściance (podobny motyw jak z linku), stąd wiem, że jest to stabilna i wygodna platforma.

Zatrzask klapy głównej odpina się bardzo ciężko, niemal konieczne kombinerki.

Po odpięciu klapy replika nie jest w żaden sposób zabezpieczona i wówczas tylna, trójkątna klapka (chust wie po co zrobiona) potrafi się odpiąć samoczynnie i replika trafia na glebę (obejrzyj tę mniejszą fotkę kabury). Kompletna beznadzieja, nawet do pięt nie dorasta kaburze BW.

Edited by Powała

Pytanie do czego chcesz ją używać. Jak ma to być ukryte przenoszenie przy odzieży cywilnej to ciekawym rozwiązaniem jest sky marshall belt.

Jeśli to ma być do opo to pisać do firm prywatnych jak RR albo spearpoint.

Generalnie milsimy czy inne szkolenia, zwykle sprzęt w czasie naszych działań czesto sie brudzi/moknie itp.- dlatego kryta

wczoraj po walkach z własnym szpejem wygrała opcja by w puralesa z lublinca wsadzić kabure BW.

wymagało to zrobienia dziury na lufę w pularesie, kabure trzeba było dociąć by weszła do środka, zszyć bok i zakleić od dołu materiałem z cordury. Klamka lezy ciasno jednak łatwo można nią wyjąć po rozsunięciu kieszeni, pozostałe kieszenie pularesa na notatnik, noz, telefon sa całe i nadal używane:)