Nitro Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Polecam ten sklepik. Mają kilka fantów, których nigdzie nie ma. Ceny takie sobie, podane w euro. Szybka wysyłka przez hkpost. W dwa tygodnie dotarła do mnie. Towar odpowiednio zapakowany, dostałem też rabat 5% na następne zakupy. Quote Link to post Share on other sites
emreis Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 (edited) zastanawiam się właśnie nad skorzystaniem z tego sklepu. Ceny widzę bardzo przystępne nawet z wysyłką. Tylko czy nie będzie problemu ze to z tak daleka leci?( i sprawdza ze to replika, pomyślą niestety ze to bron i będą problemy?) Ktoś kupował w tego typu sklepach? Macie jakieś doświadczenie? Edited January 12, 2015 by emreis Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Leci z Azji, także do ceny repliki musisz doliczyć ewentualne cło + VAT. Replika jest oznaczana jako zabawka, także nawet jak będą mieli wątpliwości to szybko się zorientują. Quote Link to post Share on other sites
robo-s Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Totalnie nie polecam, Zamowilem magazynek do AEPa, po miesiacu czekania zwrocilem sie do PayPala o interwencje, kilka dni pozniej dostalem wiadomosc z nr przesylki. Minelo znowu kilka dni i przesylka przyszla......pusta koperta Teraz PayPal ma na mnie wylane, bo przesylka doszla (sprawdzili po nr pzesylki - ze doreczona) Odwolalem sie znowu i tym razem zaproponowano mi zwrot odeslanie zakupionego towaru, wtedy oni zwroca mi pieniadze :)))) Zastanawiam sie czy nie odeslac im pustej koperty Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts