taktycznyoskar Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Miał ktoś do czynienia z tą kamizelką http://deltashop.pl/pl/kamizelki-taktyczne-/983-assault-plate-carrier-fg.html ? Wiem, że to cały czas chińczyk, ale wygląda dosyć ładnie. Jakieś opinie, ktoś, coś? Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Jakość wykonania - jak to TMC czyli taki lepszy chińczyk ale do Flaja brakuje dużo . Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Sabald Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Dokładnie, niby trochę lepsze od totalnego shitu by acm czy 8fields ( w sumie na pierwszy rzut oka wykonane podobnie - mój pc ma pełno nitek odstających i w kilku miejscach jest tak krzywo przeszyte że mam wątpliwości czy chińczyk jak robił na pewno był trzeźwy :P Do Flyea brakuje straaaaasznie dużo. Ogólnie jakby porównać acm, tmc i flyea w skali od 1 - 5 to: acm - 1 pkt tmc - 2 pkt flyea - 5 pkt Więc jak widzisz, większa różnica jest między tmc a flyem niż między acm i tmc które oprócz tego ze tmc jest z cordury niczym się nie różnią niestety :( Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mistrz25 Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Dlatego ja wolałem kupić LBT 6094 of flaja i jestem na maksa zadowolony i z kolorku i z jakości wykonania więc warto dorzucić parę groszy do Condor,Pantac,Flyee ew jakiejś kontraktowej kamzy Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Sprawiłem sobie takową i jestem pozytywnie zaskoczony. Na pierwszy rzut oka, jakoś specjalnie nie odstaje to to wykonaniem od Flyye'a (a miałem ich 6094). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts