kermit290 Posted June 2, 2014 Report Share Posted June 2, 2014 Witam.. Mam problem ze swoim coltem KJW. Mag napełniony na ful gazem gg kulki załadowane, oddaje trzy strzały za czwartym z lufy syfon, i po zabawie.. Replika ma niecały miesiąc. Jak nabije pusty mag gazem strzela normalnie, nie zachodzi reakcja syfonu.. Proszę o pomoc.. Quote Link to post Share on other sites
kermit290 Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Potrzebna jest blaszka dociskająca w rączce, wiecie gdzie taką można nabyć ????????? Edited June 9, 2014 by kermit290 Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Która? Sprężyna trójpalczasta czy sprężyna główna? Przeczytałem blaszka, zamieniłem w głowie na sprężynę, stąd głupie pytanie. Pytać o dostawę: http://taktyczny.com/czeci-replik-gazowych-pl/stalowa-spreyna-chwytu-m1911a1-and-5.1-fe.html szukać w innych sklepach lub sprowadzać z zagranicy. Edited June 9, 2014 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Phoesis Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Można zamówić bezpośrednio od KJW. Cennik jest gdzieś na stronie, wysyłka to koszt około 3 dolarów. Edited June 9, 2014 by Phoesis Quote Link to post Share on other sites
kermit290 Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Dzięki !!!! Szukam dalej !!! Edited June 9, 2014 by kermit290 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts