Uberfuher Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Witam. Otóż poszukuję Rosyjskich mundurów (nie ważne jakich, może być flora, gorki, maskałaty....) na wzrost 194/195cm. Nigdzie takowych nie mogę znaleźć. Czy ktoś się orientuję gdzie wyżej wymienione mogę nabyć o ile takowe istnieją? Z góry dziękuję wszystkim którzy odpowiedzą. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Są takie 'olbrzymy' na 200cm wzrostu, ale... po co? Spróbuj i kup gorkę/maskałat na wzrost 188 - też powinny być dobre, te ciuchy są spore. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Sam mam 192 cm wzrostu, więc rozumiem Twoje obawy :) . Śmiało bierz na 188 - problemem może być to, że jeden "ciuch" będzie większy/mniejszy od innego w tym samym rozmiarze - także polecam najlepiej najpierw przymierzyć jeżeli masz takową możliwość. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts