Pereso Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Jak można zauważyć jestem nowy więc na początek mówię wszystkim cześć do rzeczy Mam zamiar zakupić replikę karabinu elektrycznego mój budżet to 500zł. Rozważałem takie repliki jak: AK-47 CM.028A G36 JG Te repliki wpadły mi w oko. W komentarzu możecie dawać też inne repliki do 500 zł. To będzie moja pierwsza elektryczna replika. Edited June 5, 2014 by Pereso Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Jeśli lubisz Kałaszki to szukaj replik RK od Boyi (albo Cymek o numerach wyższych od 040). Z powyższych lepsza będzie Gieta. Możesz też poszukać Giety od GFC (GFG - szukaj na Gunfire) - w środku mają to, co JG, ale potrafią być tańsze i mieć dłuższą gwarancje. Link to post Share on other sites
OFF Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Jeszcze jeden temat w tym dziale i poleci ban na parę dni za zaśmiecanie forum. Masz już temat z "pytaniem" http://forum.wmasg.pl/topic/147857-pytanie-od-poczatkujacego/ korzystaj z niego. Link to post Share on other sites
Recommended Posts