Nitro Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Na start ujdzie. Najsensowniejsza chińska replika. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 @Nitro, czy taki GB od BOYI powiedzmy w RK-10S pociągnie lipo 11.1v i wytrzyma to ?Oczywiście po wymianie kabli, wtyczek na deansy i wstawieniu mosfetu.. Strzelanie w 99% na singlu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Czemu miałby nie uciągnąć? Mam kumpla z ciężkim palcem, który w swoim RK01 jeździ na jedenastce z mośkiem I nic mu się dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 A jak z prędkością wylotową ? Z jakiej się najlepiej strzela ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Kolego, dostałes bana na google? W zależności od dokładności chińczyka, jego humoru, i pogody replika ma od 360-400 fps, Są to optymalne fpsy dla świerzaka. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Potrzebuję specjalistów a nie google :D Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 MASZ W OPISIE REPLIKI NAPISANE ILE MA FPSÓW, do czego Ci potrzeba specjalistów ?to nawet śmieszne nie jest, masz ręcę i oczy to szukaj i czytaj. Nie pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Wiem że w opisie mam i widzę to, spokojnie. Jak już otworzyłem jakiś temat to czemu mam nie wypytywać o wszystko. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Powiedz mi, w jakim celu pytasz o coś co przeczytałeś?Wątpię, żeby sklepy miały przekłamane informacje w opisach replik i sprzedawały je z mocą wiatrówek. Ręcę mi już opadają.. Te 380fpsów spokojnie wystarczy, ale wymień najlepiej gumkę HU na zieloną g&g lub czarnulka od systemy. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 (edited) Ale ja nie pytałem ile repliki (z linków) mają fpsów, lecz jak to jest z tą prędkością wylotową (czy ma duże znaczenie itd.). Nie wiem czemu się denerwujesz. Cytat "A jak z prędkością wylotową ? Z jakiej się najlepiej strzela ?" Edited June 8, 2014 by Szajkers Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Prędkość wylotowa nie ma bezpośredniego wpływu na zasięg czy celność. Wpływa za to na czas w jakim kulka doleci do celu - im mniejsza prędkość kulki tym cel ma więcej czasu na uniknięcie pocisku. Nie można określić z jakiej najlepiej się strzela, ale sprawdź jakie reguły obowiązują w środowisku w którym będziesz strzelał. W niektórych obowiązują limity. Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Prędkość wylotowa nie ma bezpośredniego wpływu na zasięg czy celność. Zdecydowanie ma. Nie jest jedynym czynnikiem na to wpływającym, ale na pewno jest jednym z nich. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 No tak tak, już o tym czytałem w poradniku na forum. Quote Link to post Share on other sites
Szajkers Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 A co sądzicie o tych: http://gunfire.pl/product-pol-1152201407-Replika-karabinka-GR15-Raider.html http://gunfire.pl/product-pol-1152202400-Replika-karabinu-szturmowego-EGK-047.html Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Bierz coś od BOYI/CYMY/LCT, nie kombinuj. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts