HunterMAN Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Witam niedawno zaczolem sawoja zabawe z airsoftem. Jestem troche niedoswiadczonym graczem ale z racji mojego zapalu chce sie w to bardzo wkrecic mam dosc wiosen aby mowic ze juz jestem za stary na to ale jednak mnie to nakrecilo. nie waznze to nie tamt na to. (to tak abyście mnie na dzien dobry nie pojechali :) :)) Moje pytanko brzmi czy do Pj 25 firmy a&k jest mozliwosc zmiany tłumika trochew drazni mnie ten tłumik QD prosze o porady i linki do tłumików. dodam ze z zapytaniem u krakmanów było ciężko bo w odpowiedzi na moje pytanie stwierdzili " tak wymiana jest możliwa" koniec wiec prosze pomincie takie oto odpowiedzi. Bede bardzo wdzięczny/. pozdrawiam Piotrek Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 (edited) Pytasz czy jest możliwość zmiany tłumika, krakmani piszą że jest. Nie rozumiem dlaczego taka odpowiedź Ci nie odpowiada? Edited June 18, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
HunterMAN Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 Bo chcialem zeby mi podali jaki kupic. Albo link do ich produktu. A tu echo. Poprostu czekam na propozycje. A ty MrMCET znasz moze jakis zamiennik ? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Musiałbyś dorobić gwint na końcu lufy zewnętrznej, 14mm lewoskrętny. Wtedy montujesz dowolny tłumik. Quote Link to post Share on other sites
HunterMAN Posted June 18, 2014 Author Report Share Posted June 18, 2014 Dzieki wlasnie dzis doatalem odpowiedz od jednego z tych milszych krakmanow:-) wlasnie udzielili mi taka odpowiedz ze wlasnie oni robia gwint na lufie ale szczerze to sam sobie jestem w stanie zrobic mam dostep do odpowiednich narzedzi a jesli nawet do tokarki :-) z gory dzieki za odpoqiedz:-) moze temat sie przyda. Moze ktos mial tą sama rozkmine:-) Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Dokładnie, sam u znajomego tokarza zrobiłem gwint i nakręciłem do swojej eserki tłumik king armsa 45x245 i poprawa tłumienia jak i wygląd diametralnie sie poprawiły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts