rasta97 Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Witam, tak jak w temacie. Ile może kosztować zaspawanie kolby w cm 040? Chce zaspawać kolbe na stałe w pozycji otwartej tak aby zniwelowac luz na kolbie, aby konstrukcja nabrała sztywności. Nie chce dospawywać innej kolby, ta mi odpowiada. Jaka może być tego cena i czy wogóle da się to wykonać ? Quote Link to post Share on other sites
Kazik94 Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Jaka cena? Każdy zakład spawalniczy dyktuje własne ceny tego typu usług... Ja za przyspawanie kolby w moim rk01 plus dospawanie blachy na wzmocnienie spawu zapłaciłem 50zł. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 idziesz do mechanika bierzesz 4paka i masz pospawane :) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Ja za coś takiego brałem dwa browary. Tyle, że najpierw się robiło taką śmieszną blaszkę, która właziła do tylnej części korpusu, żeby ustabilizować kolbę z jednoczesnym zachowaniem możliwości składania. Dopiero jak się zawias urywał, to się spawało. Quote Link to post Share on other sites
DemonekX Posted July 12, 2014 Report Share Posted July 12, 2014 Ja wsadziłem kawałek opakowania po zapałkach pomiedzy zatrzask a kolbę, luzów w poziomie się pozbyłem, zostały tylko minimalne w pionie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts