BartolomeoII Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Siemka , Robię pierwsze kroki w tym sporcie i mam pytanie czy firma SPARTAC jest dobrą firmą czy jednak lepiej wybrać dobrze znaną firmę CYMĘ ? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Na razie niewiele o niej wiadomo, możesz zaryzykować, ja bym brał SPARTAC-a. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Ja wybrałbym CYMĘ lub BOYI, sprawdzona jakość, dostępne części do tuningu. SPARTACA kompletnie nie znam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Cyma jest sprawdzona, a SPARTACu szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę. Dla nowego radziłbym wziąć Cymę - to nie są idealne repliki, ale wiadomo, że można się z nimi świetnie bawić właściwie prosto z pudełka. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Marku, po raz pierwszy nie w pełni się z Tobą zgodzę i dodam - BOYI-em też... :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts