Raptor1981 Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Witam wszystkich ASG maniaków. ASG zaraził mnie brat i chciałem na początek wybrać broń boczną, i padło na Berette. Spodobała mi się; Beretta 92 Kaliber – 6 mm ( polecane kulki 0,20 g oraz 0,23 g) Napęd – green gas System Hop-Up System gas blow back Materiał – metal + polimer Długość – 215 mm Waga – 820 g Pojemność magazynka – 20 szt. Prędkość początkowa – ok 320 fps (ok 100 m/s) Energia początkowa < 1 J Producent – Umarex, Niemcy Czy ta Beretta będzie dobra na początek??? Nie ukrywam że bardzo podoba mie się oryginalne oznaczenie Beretty do której licencję ma Umarex. Cena około 380-400 zł. Pozdrawiam Marcin Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 A czemu nie długą? W tej cenie masz cymki, giety i mp5-tki jg. Popatrz na nie, może długa replika ci się spodoba ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 (edited) Ta, syfiaste i brzydkie plastikowe karabinki, hoho ubaw po pachy. Jak elektryk to solidny chinol, lub 1 klasa, czyli 500, 550pln+. Plastikową kupę lepiej sobie darować, bo ani to ładne ani przyjemne w użytkowaniu. No ok, może strzela odrobinę dalej od klamki i ma srajkapa na pół tysiąca sztuk amunicji co dla niektórych może być zaletą, no i tyle... Edited June 19, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
Raptor1981 Posted June 19, 2014 Author Report Share Posted June 19, 2014 Konkretnie chodzi mi o ten model czyli Berette i tą firmę czy warto położyć te 400 zł i czy posłuży trochę i się zaraz nie rozleci. Pozdrawiam Marcin. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Nie wiem kto klepie dla umarexa te repliki, więc nic nie powiem. Zawsze możesz brać KJW, solidne klamki za rozsądną cenę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts